2,3,4,5,6,7 cm dolgulu penis kılıfları

HIZLI SİPARİŞ FORMU

2,3,4,5,6,7 cm dolgulu penis kılıfları

2,3,4,5,6,7 cm dolgulu penis kılıfı

399.00 TL
199.00 TL( KDV Dahil )
% 50İNDİRİM
Toplam Kazancınız 200.00 TL
2,3,4,5,6,7,8 dolgulu penis kılıfı
 
2-3-4-5-6-7-8 cm dolgulu penis kılıfları sayesinde penisinizin boyutunu herhangi bir şey yamada çok rahat şekilde büyütme imkanına sahip olacaksınız. Elbette bu kalınlıklar tamamen sizin tercihinize bağlı olacak ve kendinizi mutlu hissettiğiniz ya da partnerinizin de tatmin olmakta kolaylık çektiği boyuta göre de seçilebilir. 2 cm işinizi görebilir ama belki de sizin ve partnerinizin ihtiyacı olan 8 cm olan dolgulu penis kılıfıdır. Tabi ki eğer zengin bir seks hayatına sahip olmayı arzu ediyorsanız sadece bir tanesiyle de yetinmek zorunda değilsiniz. Hemen hepsini alabilir, her gece birini deneyerek hangisinden daha çok zevk alıp verdiğinizi kendi gözlerinizle de görebilirsiniz. Alacağını zpenis kılıfları sizi bile ihtişamlı görüntünüzle etkisi altına alacaktır.
 
Penis boyutuna katkıda bulunan bu ürünler artık fantezi dünyasının bir parçası haline geldi. Seks konusunda cesur davranan ve isteklerini ötelemeyen kişiler daha çok tatmin olabilmek veya haz duygularını daha çok artırmak için 2-3-4-5-6-7-8 cm dolgulu penis kılıfları kullanmaktadır. Sitemizden bu ürünleri alarak kullanan ve yatak odasında mutluluğu yakalayan çok sayıda çift var. Ne tür cinsel yönelişiniz olursa olsun bu modeller seks hayatınıza hiç şüphesiz ki bir farklılık ve lezzet katacaktır. Kendinizi daha iri penisle daha iyi hissedebilir ve partnerinizi mutlu ettiğinizi görünce daha da erkeksi duygularla dolabilirsiniz. Zevk almanın her yolunu sitemizdeki farklı ürünleri kullanarak keşfetmek için hiç de geç kalmış değilsiniz.
 
Yaşınız veya mesleğiniz, yaşam şekliniz ne olursa olsun, size de zevk verecek farklı fantezi ürünleri bulabilirsiniz. 2-3-4-5-6-7-8 CM DOLGULU PENİS KILIFLARI erkekliğinizi daha da güçlendirecek ürünlerdendir. Yani penisinizin etkisini bir anda daha da artırmanız mümkündür. Partnerinizi zevkten deliye dönmüş halde yatağa esir edecek bu kılıflarla gerçekten tatmin olmanın her türünü karşılıklı olarak yaşayabilirsiniz. Elbette bu ürün pasif beylerin de, eşcinsellerin de çok sevdiği ürünlerin başında gelmektedir. Kılıfların dolgulu olması gerçeklik hissini çok daha fazla verdiğinden kişiler gerçek bir cinsel birleşmeden farklı bir şey hissetmezler. Siz de vakit kaybetmeden bu farklı ürünü kullanarak çılgın geceler yaşayabilirsiniz. 
 
Baş kısmı 3-4 cm dolguludur. Baş kısmında vibratör etkişsi yapan içe gömülü kablosuz titreşim motoru vardır. Testislerden çıkmaması için testis aparataı vardır. Ten rengidir.
17 cm uzunluğunda 4 cm enindedir. Yıkayıp defalarca takabilirsiniz. 0532 217 17 06 nolu telefondan akşam 18.00 e kadar sipariş verebilirsiniz.

BENZER ÜRÜNLER